Bekijk hier het profiel van Life Coach Ineke Heitink | Dit is mijn toekomst
Offline
 
  • Bel 0909-8070 (100ct/pm
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 195
  • Bel 0909-8070 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 195

Ineke heitink

5,0Ø (5 beoordelingen 901 gesprekken)
Ineke Heitink - Medium - Akasha reader - Spiritueel Healer -
Kinderwerker

Welkom. Ik ben Medium, Akasha Reader, Spiritueel Healer,
Kinderwerker en Tarotist.

Wat kan ik voor je betekenen?
Het leven kan soms overweldigend zijn en je moeilijke maar ook verrassende onverwachte uitdagingen bieden.
Graag wil ik een luisterend oor zijn, en je helpen weer vat te krijgen op je eigen levenspad. Je inzicht, begrip en ondersteuning bieden. Heb je vragen over relaties. Vragen over je persoonlijke groei en ontwikkeling. Ben jij of is je kind hoog gevoelig? Heb je wat begeleiding en inzicht nodig? Alle andere levensvragen zijn ook zeker welkom en ik wil je heel graag met mijn mediumschap helpen op al deze vragen een antwoord te vinden en een stukje heling geven

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Van mij kun je verwachten dat ik met 2 benen stevig op de grond sta. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Naast de kennis van de tarotkaarten is astrologie, numerologie, en N.L.P. een onderdeel van deze opleiding geweest.

Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland. Dit is een hele speciale plek, waar ik steeds weer met heel veel liefde en plezier terug zal keren om mijn mediumschap verder te verdiepen en mezelf verder te ontplooien.
De opleiding Mediamiek Kinderwerker -Luisterkind kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Akasha reader
Een Akasha reading is zeker niet te vergelijken met welke andere reading dan ook. Door de energetische vibratie van de Akasha Kronieken wordt het doorgeven van informatie mogelijk. Er vindt dan ook direct een heel natuurlijke heling plaats door de overdracht van deze energie en informatie.
De herinnering aan wie je echt bent gaat weer leven. Verdriet en pijn kunnen worden opgelost. Overtuigingen die al heel lang je leven hebben bepaald kunnen eindelijk rust krijgen. De Akasha vibratie is er een van zachtmoedigheid ook wanneer wij informatie ontvangen waar we niet zo blij mee zijn. Onthoud dat tijdens het doorgeven van al deze informatie een natuurlijke heling plaats vindt


Contact met overledenen
Als mental Medium werk ik vanuit de spirituele wereld en fungeer ik als doorgeefluik. Dit is hulpverlening op de grens van beide werelden en brengt deze gebieden dichter bij elkaar. Ik krijg hiervoor alle hulp van mijn gidsen en begeleiders. Het is voor mij steeds weer een voorrecht om contact te mogen leggen met dierbare overledenen. Zodat in beide werelden een stukje heling mag komen.
Het woord Mental staat dus voor het mentale contact dat een medium legt met een dierbare overledene. Een Mental Medium ontvangt informatie en gegevens van overledenen waarmee je een stuk op weg geholpen kunt worden. Dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies, maar andere vragen worden ook regelmatig via deze weg beantwoord.
Echter, het contact valt niet af te dwingen en zal dus niet in alle gevallen te leggen zijn, omdat ook in de geestenwereld sprake is van vrije wil.

Spiritueel Healer

Als Spiritueel Healer werk ik op verschillende manieren. Trance healing is daarvan een van de mogelijkheden. In nauw verband met mijn gidsen komt deze healing tot stand.
Quantum Soul Body Fusion® in combinatie met Trance healing is een prachtige combinatie.


Wat is nu Quantum Soul Body Fusion®

Hoe vaak hoor je niet, Lichaam en geest zijn een. Of we zijn wel of niet bezield. Of we hebben het over hart en ziel. Of met de ziel onder de arm lopen. Waar gaat het dan over wanneer we dit soort uitspraken soms zo achteloos doen.
De Ziel is in mijn gevoel het onsterfelijke spirituele deel van de mens. Ons lichaam is de aardse drager, de tempel/huis waarin de ziel tijdelijk woont.
Tenminste zo is het wel de bedoeling.

Maar al te vaak leven we ons leven met het licht van onze ziel op halve sterkte. De frequentie van ons lichaam en onze ziel zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd waardoor we welzijn gezondheid en overvloed niet in ons leven kunnen aantrekken.

Mensen blijven worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de fundamentele oorzaak ervan te bevroeden: dat de band tussen lichaam en ziel verbroken is.Het kost inspanning om je ziel op een afstand te houden. Als je stopt met worstelen gaat de weg naar de ziel vanzelf.
Dr. Deepak Chopra

Deze woorden van Dr. Deepak Chopra geven de basis van Soul Body Fusion® weer. Er zijn al veel mooie uitspraken gedaan waar we het heel vaak mee eens zijn.

Voor de meer concrete en rationele mens onder ons kan ik Soul Body Fusion® healing uitleggen, als een prachtig proces dat je in je kracht zet.
Het is een manier om te worden wie we werkelijk zijn. Is er iets belangrijker dan dat?
De betekenis van Soul Body Fusion® is, samensmelting van de ziel met het lichaam.

De verbinding met onze ziel is nooit helemaal verbroken.

Wat kunnen bijvoorbeeld redenen zijn waardoor de ziel niet volledig geïntegreerd is.

Elke vorm van trauma. Of dit nu tijdens de geboorte of later in je leven is ontstaan.
Misbruik en mishandeling.
Verlies of in de steek gelaten zijn.
Negatief zelfbeeld. Verschillende emotionele/psychische stoornissen.
Verslavingen en ziekte.
Het kan ook zijn dat we ons onwaardig voelen of dat we geleerd hebben hoe onwaardig ons lichaam is.
Zoals je ziet kunnen er veel redenen zijn waardoor de ziel niet volledig is geïntegreerd.


Wat kun je verwachten van een Soul Body Fusion®
Na de 3 sessie met Soul Body Fusion blijft het doorwerken in je leven. Een Soul Body Fusion® werkt transformerend in je leven.

Er kunnen grote veranderingen plaats vinden. Op verschillende niveaus
Spiritueel en Mentaal niveau
Emotioneel niveau en Fysiek niveau

Wat kun je verwachten tijdens Soul Body Fusion®

Tintelen, borrelen, trillen en schudden.
Vibraties tot in elke cel.
Golven van energie.
Hitte of warmte.
Druk op je lichaam, hoofd, schouders.
Rust en kalmte.
Verdriet en boosheid.
Thuiskomen.
Zwaar voelen, geaard en stevig.
Je groot voelen.
Gelukkig voelen.
Het gevoel compleet te zijn.

Geen ervaring is gelijk. Het kan zijn dat je de eerste keer niets ervaart. Toch gaat het proces dan gewoon door. De tweede en de derde keer kunnen dan pas echt doorwerken. Vandaar dat het ook raadzaam is om 3 sessies te doen.


De Soul Body Fusion® is geschikt voor volwassenen en Kinderen
Soul Body Fusion® is heel goed te combineren met een afstemming Luisterkind.


Het biedt onbegrensde mogelijkheden omdat ook hier het zieltje van het kind het voor het zeggen heeft.

Het is een manier van helen die ook zonder fysiek contact mogelijk is.
Wel zo prettig voor kinderen. Het is wel van belang dat het in 3 sessies kan om het goed te kunnen verankeren.Mediamiek Kinderwerker
Ik ben gediplomeerd Mediamiek Kinderwerker en ik werk volgens de Luisterkind methode.

Kinderen, hoe kwetsbaar en afhankelijk zijn ze van ons volwassenen. Er is al veel over geschreven en veel over gezegd. Een heel kwetsbare groep in deze wereld waar nog maar al te vaak niet respectvol mee omgegaan wordt. Ze verdienen onze bescherming en liefdevolle aandacht.
Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Hoe werkt deze unieke methode
Het is geen Reading, ik luister naar wat het kind of de volwassene vertelt. Dat is het eigenlijk, niet meer en niet minder. Ik leg contact op een onderliggende laag en ik werk dan op zielniveau.

Op een telepathische wijze stem ik me op het kind of de volwassene af en tijdens deze afstemming wordt dan duidelijk waar de knelpunten zitten. Gedragsproblemen bij kinderen zijn voor ouders, leerkrachten en familieleden niet altijd even makkelijk te snappen. Het gedrag van kinderen is nog zo in ontwikkeling dat het ook niet altijd gemakkelijk is de problemen in het gedrag van kinderen te begrijpen,
Voor wie?
Voor kinderen en volwassenen. Van 0 tot 100 of ouder.
Dat lijkt een breed begrip maar niets is minder waar. Een afstemming maken op deze manier heeft onbeperkte mogelijkheden.

Voor kinderen met problemen en dat kan van alles zijn.
Voor kinderen is het soms moeilijk te verwoorden wat er aan scheelt. Waarom ze huilbuien hebben. Extreme boosheid, vermoeidheid, onrust slecht slapen etc. Baby’s, peuters en kleuters maar ook tieners die onhandelbaar zijn.

Voor kinderen of volwassenen met een verstandelijke beperking. Die zich verbaal niet goed kunnen uiten.

Voor ouders die een kindje hebben verloren. Wanneer een kind sterft kan dit verlies ondraaglijk voelen en de vragen kunnen onnoemelijk veel zijn. Hoe kun je nu verder gaan zonder je kind. Het ergste dat een ouder kan overkomen.
Door mijn ervaring heb ik geleerd dat deze kinderen vaak nog heel veel te vertellen hebben. Het kan ouders en het kind dan helpen bij hun heling en de verwerking van dit verlies.

Natuurlijk is het ook mogelijk gewoon vanuit een nieuwsgierigheid te willen weten hoe het met je zoon/dochter is. Wil je graag gehoord worden dan is deze methode daar zeker geschikt voor.Denk er wel aan dat ik graag help maar geen vervanging ben voor de huisarts of specialist.
Lees verder
Mijn expertises

tarot liefde | betrouwbaar medium | in je kracht staan | Heldervoelend | Mental coach | Kaartleggen | Tarotist | Helderziende | Alternatieve geneeswijze | Magnetiseur | Numerologie | Diepte Psychologie | Helderwetend | Medium | Hooggevoeligheid | Contact met overledenen | Chakra healing | Reader | Inspiratiecoach | Energetisch Healer | Helderziend Medium | Overprikkeld | Psychometrie | Life coach | Eclectisch Medium Therapeut | Healer | Rouwverwerking | Negatieve Energie Verwijderen | Heldervoelendheid | Akasha reader | Relatie coach |

 
Introductie video
Martina Barbe
5,0

Dank je wel Ineke voor je heldere consult zojuist, knap dat je in een korte tijd zo tot...

Louis Brinkman
5,0

Ineke, hartelijk dank voor je fijne woorden van begrip. Ga zeker de aangegeven boeken...

Me
5,0

Dank je wel Ineke voor het geven van mooie inzichten. Ik heb veel aan ons gesprek gehad...