Voordeliger contact met een medium of coach

Dit Is mijn Toekomst biedt haar bezoekers de mogelijkheid om met credits te betalen voor verschillende diensten. Door bijvoorbeeld te bellen met credits belt u direct goedkoper. U belt namelijk niet meer naar het 0909 nummer, maar naar een lokaal nummer en geen kosten voor het navigeren in het belmenu.

Paasactie!

Op Tweede Paadag hebben we een paasactie en gaan alle 'Dit is mijn Toekomst' kijkers paaseieren zoeken! Hoe je hieraan mee kunt doen? Kijk op maandag 13 april vanaf 10:00 uur 's ochtends tot 16:30 uur naar de live programma's van die dag en kom erachter welke letters er in de paaseieren zitten! Noteer ze, raad het puzzelwoord, voer deze in bij de kortingscode en krijg 25% korting op onze creditbundels! 

 
 

Uw voordeel

Bellen zonder credits : 0909-8070 €1/pm
Brons bundel : 11 minuten bellen € 0,88/pm
Zilver bundel : 34 minuten bellen € 0,87/pm
Goud bundel : 58 minuten bellen € 0,86/pm
Platina bundel : 117 minuten bellen € 0,85/pm

Pak uw voordeel met credits en bel goedkoper

In het schema hiernaast ziet u dat hoe meer credits u koopt, hoe voordeliger u per minuut belt. Stel dat u kiest voor de Goud bundel van 525 credits, hiermee kunt u voor maar liefst 58 minuten bellen. U belt dan een stuk voordeliger dan wanneer u belt zonder credits. U beslist zelf of u een lang gesprek wilt of dat u de credits wil spreiden over meerdere gesprekken.

De credits die u niet aanschaft blijven altijd bewaard voor de volgende keer. Wilt u dus goedkoper bellen naar onze mediums of paragnosten van Dit Is Mijn Toekomst? Schaf dan credits aan door op één van de bovenstaande bundels te klikken.