Bekijk hier het profiel van Life Coach Nette Costeris | Dit is mijn toekomst
Offline
 
  • Bel 0909-8070 (100ct/pm
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 246
  • Bel 0909-8070 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 246

Nette costeris

(2 beoordelingen)
Mijn naam is Nette Costeris. Sinds 1999 ben ik bezig met mijn grote passie, de astrologie. Astrologie is voor mij de weg naar 'begrijpen.' Ieder mens is uniek en doet de dingen op zijn of haar manier. Als je dit kunt zien, ontstaat er begrip en verdraagzaamheid. Dit zie je ook mooi werken bij kinderen. Niet om hun leven vooraf in te vullen, maar omdat de horoscoop zo mooi laat zien waar dit kind behoefte aan heeft.

Ik gebruik zowel de psychologische als de klassieke astrologie, afhankelijk van de situatie. Bij een gerichte vraag maak ik gebruik van uurhoekastrologie (vragenastrologie). Dit is vergelijkbaar met de tarot, maar dan astrologisch.
Astrologie leent zich ook heel goed voor een email consult.

Naast mijn werk als astroloog werk ik ook als coach bij rouwverwerking en gendertrajecten. Rouwen is 'rauw' en dan kan het fijn zijn met iemand te praten die geen deel uitmaakt van je directe omgeving en die hier ervaring mee heeft. Een rouwproces heeft voor mij niet alleen met de dood te maken. Je kunt ook rouwen om het verlies van een baan of het verlies van een lichaamsdeel door ziekte. In de afgelopen periode heb ik mooie gesprekken mogen voeren met mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ik ga absoluut niet op de stoel van de arts zitten, maar kan door mijn eigen ervaring (zowel als patiënt als begeleiding van dierbaren in de terminale fase) een luisterend oor bieden. Kanker heb je niet alleen, je omgeving heeft er ook mee te maken en die wil je vaak niet nog meer belasten. Het kan ook zijn dat iemand in jouw omgeving kanker heeft en dat daardoor jouw hele leven op zijn kop staat.

Graag spreek ik u een keer.

Lieve groet,

Nette
Lees verder
Mijn expertises

Horoscoop | Astrologie | Rouwverwerking | Uurhoekastrologie | Gendertraject |

 
M Barbe

Sorry Nette voor het abrupte eind van het gesprek zojuis, had geen mogelijkheid meer op...

Marleen Muijsert

Bedankt voor de fijne gesprekken. Wil je laten weten dat mijn huisarts nog een keer...