De bijzondere kracht van het melchizedek

Het Melchizedek staat voor het in harmonie brengen van spiritualiteit en het dagelijkse leven, je in koninklijke waardigheid en kracht oprichten, het onvergankelijke zelf erkennen en er naar te leven, harmonie en verbinding te versterken tussen lichaam, geest en ziel.

 

De bijzondere kracht van het Melchizedek ondersteunt de koninklijke energie en waardigheid duidelijk en rechtlijnig te besluiten en te handelen in elke situatie die op jouw pad komt. Dit zal ervoor zorgen dat je steeds vaker het eeuwige ‘Zelf’ te herkennen en te accepteren. Vanuit die ervaring zal je er ook bewuster naar gaan leven. Deze energie helpt ons de liefde tot de materie te ontplooien, de verantwoordelijkheid voor de materiële wereld en ons leven over te nemen.

 

Het Melchizedek wordt ook wel eens omschreven als "Koning van de Vrede en Gerechtigheid’’. Melchizedek helpt ons de universele waarheid te herkennen en innerlijk de vrede te vinden. Met onszelf en zo ook met anderen.

Voordat je voor de ondersteuning van het Melchizedek kiest is het raadzaam hier zeer bewust bij stil te staan. De energie van Melchizedek is zo krachtig, dat deze door zal werken. Zelfs wanneer we ons verzoek aan het Melchizedek alweer zijn vergeten. Heb ook geduld voor de werking ervan, dit zal per persoon verschillen. Velen hebben ervaren dat de kracht en energie van het Melchizedek een bijzondere innerlijke kracht ontwaakte, waarmee de moeilijkste situaties moeiteloos maar bewust en met een glimlach werden opgelost. Degene die dit mogen hebben ervaren hadden het gevoel ‘naar voren te worden geschoven’. Het Melchizedek voorziet je van een enorme versterking van het uitgesproken woord.

 

 

betrouwbaar medium Energetisch Healer Healer
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Cheyanna Wanagi | boxnr. 104
Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
4,8Ø
Expertises:
Beschikbaar | Joke | boxnr. 198
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Paragnosten-Hulp
11-4-2017
Paragnosten hulp

Er zijn duizend-en-een redenen te bedenken waarom u een paragnost zou willen consulteren. Echter een persoonlijk consult afnemen bij een gekwalificeerde paragnost is voor u...

 
46c3597e-65e6-4aaa-9f05-b527be10ebc9
24-3-2020
Rachel pakt iedere vezel op van de beller

Rachel pakt alles op van een beller...