Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
21 maart t/m 20 april
RAM
Alles loopt vandaag zoals het lopen moet. Je bent nóg nieuwsgieriger dan normaal; een goed moment om een interessant boek te lezen of koffie te drinken met een inspirerend persoon. De komende dagen: communiceren, communiceren, communiceren. Gesprekken en correspondentie worden ook extra belangrijk. Misschien moet er nog iets worden uitgepraat met een geliefde; misschien is er iets aan de hand op kantoor. Wat het ook is: lucht je hart.
21 april t/m 21 mei
STIER
Misschien doen instanties of apparaten vandaag niet wat jij wilt. Jij stuurt ze de ene kant op, maar ze doen iets anders. Het lijkt wel of je het niet kunt snappen. Probeer logisch na te blijven denken, dan volgt de uitwerking meestal vanzelf. Je komt nogal onverwacht in een situatie terecht waarin jij de leiding hebt. Lastig, want ook jij weet niet zo goed wat je moet doen. Zeg dat gewoon en doe niet alsof je alles weet, dan komen de oplossingen vanzelf.
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Je agenda staat bomvol afspraken, vergaderingen en feestjes. Een ander zou er stapelgek van worden, maar jij niet. Als sociaal wonder geniet je er immens van. Als je maar lekker kunt kletsen en netwerken. Je gaat voor exclusieve kleding en sterrenrestaurants. Helaas weet jouw saldo je niet bij te benen. Zoek op tijd goedkope alternatieven. In je relatie neem je geen blad voor de mond. Jouw partner is daar niet van gecharmeerd.
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Als je door eenzaamheid wordt overvallen, ligt dat waarschijnlijk aan het feit dat je je te veel afzondert. Probeer vaker over gedachten en gevoelens te praten. Een prima dag voor een zakelijke deal die echter goed onderzocht moet worden op winstgevendheid. De scheidslijn tussen wat van jou is en wat aan anderen toebehoort is vandaag nogal vaag. Ruzie tussen geliefden is mogelijk, maar neem niet alle schuld op je. Elke relatie is een tweebaansweg.
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Je bent niet tevreden over de seksprestaties van je partner. Bespreek dat. En probeer het vooral tactvol te brengen. Ga het er in elk geval niet uitgebreid met je vrienden over hebben. Je werk of studie bevalt prima. Je bent niet echt op zoek naar iets nieuws, maar je krijgt een interessante kans aangeboden. Neem rustig de tijd om er serieus over na te denken. Probeer om vandaag niet in de stress te schieten wanneer dingen niet helemaal gaan zoals gepland.
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Van nature ben je goed in staat het hoofd te bieden aan onaangenaamheden, maar voor de conflicten waarmee je nu te maken kunt krijgen, zul je toch echt weg willen rennen. Pak wat studie of werk betreft daarom ook niet te veel aan. Het is juist tijd om er wat meer een feestje van te maken. Geef vrienden en familie wat extra aandacht. Je relatie verloopt zo soepel, dat je het bijna niet kunt geloven. Wees gewoon blij met deze prettige situatie.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2020 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Je zit weer helemaal in je werk- of studieritme. Eigenlijk ben je alleen maar blij dat je iedereen weer ziet. Het is soms best eenzaam als niet iedereen aanwezig is. Als single heb je behoefte aan een serieuze date. Helaas heb je Cupido nu niet aan je zijde. Even geduld nog. Er kan iets bijzonders plaatsvinden. Je krijgt het groene licht om te schitteren en vooruitgang te boeken. Wees gewoon jezelf, toon je oorspronkelijkheid, originaliteit en integriteit.
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Je bent tot vanavond laat extra aantrekkelijk. Geen plannen gesmeed? Bel een lover of trommel je vrienden op. Draag mooi ondergoed en zorg voor een goede scheerbeurt. Je weet nooit waar de avond eindigt… Geldzaken worden extra belangrijk. Je bent bezig met inkomsten, waardoor je nadenkt over wat je waard bent - zowel letterlijk als figuurlijk. Verdien je je geld niet met datgene wat je gelukkig maakt, dan wordt het misschien tijd om daar iets aan te doen.
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
In plaats van een sterke persoonlijkheid ben je nu angstig en teruggetrokken, en dat is niemand van jou gewend. Jijzelf ook niet. Geef toe aan je behoefte aan rust; de rest volgt vanzelf. Er wordt je flink wat werk in handen geduwd. Niet alleen op je werk. Privé gezien kunnen ze er ook wat van. Gelukkig ben jij niet snel gek te krijgen. Je regelt alles alsof je nooit anders gedaan hebt. Of je nu een man of een vrouw bent, je krijgt alle aandacht.
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Op je werk stel je je verrassend flexibel op. Het zou leuk zijn om eens wat tijd door te brengen met de buren. Jullie wonen naast elkaar, maar zien elkaar bijna nooit. En het is nog altijd: beter een goede buur, dan een verre vriend. Breken met een oude relatie zal betrekkelijk eenvoudig zijn wanneer je daarover eindelijk een besluit neemt. Betrokken zijn bij een idealistisch gezelschap kan lastig blijken, maar dat hoeft geen reden te zijn om af te haken.
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Er kan wat koelte sluipen in een romance, maar dat is het gevolg van een misverstand. Geen van jullie beiden wil gekwetst worden. Wees eerlijk en toon je bereid open te communiceren. Naarmate de dag vordert komen jullie elkaar weer nader. Je kunt wat problemen krijgen die tot frustratie zullen leiden. Als je oude batterijen nog niet hebt vervangen , doe dat dan nu voor je met een toenemend tempo te maken krijgt. Een liefdesaffaire ontwikkelt zich snel.
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Je staat niet bepaald bekend om je tactvolle woordkeuze. Maar vandaag maak je het wel heel bont. Juist als je partner het totaal niet kan gebruiken, ben je iets te eerlijk. Op je werk of op school heb je het druk. Wil je migraine voorkomen, loop dan niet te hard van stapel. Je wilt altijd graag geld besparen, maar doe wel de noodzakelijke dingen. Ga dus niet bezuinigen op voedsel, reparaties of dringende zaken. Probeer dus een kleine reserve op te bouwen.