Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
21 maart t/m 20 april
RAM
Negeer plotselinge ontmoetingen op liefdesgebied, de kans is namelijk groot dat wat je voelt slechts van korte duur is. Het is verstand versus gevoel, maar de oplossing is vrij eenvoudig: doe het iets rustiger aan. Je hebt constant hetzelfde liedje in je hoofd. Je vindt het irritant, maar je zou het nuttig kunnen gebruiken. Je onderbewuste probeert je een boodschap te sturen. Luister dus goed naar de tekst en probeer eruit op te maken wat die boodschap is.
21 april t/m 21 mei
STIER
Een first date verloopt vandaag niet zoals je had gehoopt. Geef niet alleen jezelf de schuld, want hij of zij deed ook niet echt veel moeite om er wat van te maken. Wees er niet al te treurig over, er komen nog kansen genoeg voorbij. Je kunt het beter een poosje uitstellen wanneer de omstandigheden voor daten weer makkelijker zijn. Verder voel je je ook niet helemaal fit. Neem daarom vandaag niet al te veel hooi op je vork en zorg voor meer rust en regelmaat. Hierdoor zul je jezelf weer opladen.
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Vandaag is niet de dag om je ergens zorgen over te maken. Geniet met volle teugen van de mooie dingen des levens. En geniet met volle teugen van de dag. Vooruitgang en succes zijn te bereiken op het financiele vlak. Als single laat je je absoluut niet afschepen. De aanhouder wint is je motto en gelijk heb je. En dat levert verbluffende resultaten op. Verder leer je de komende tijd heel veel over jezelf. Met name door online ontmoetingen en gesprekken.
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Je kunt het vandaag met iemand aan de stok krijgen, wat voor een hoop spanningen en frustraties zorgt. Niets loopt dan ook zoals het lopen moet. Vat het vooral niet persoonlijk op. Mensen komen gewoon een beetje heftig uit de hoek en emoties nemen buitenproportionele vormen aan. Sterkte! Blijf jij maar gewoon bij jezelf en trek het je allemaal niet zo aan. Het gaat vanzelf weer over en morgen is alles als vanzelf weer rustiger.
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Er hangt vandaag wat humeurigheid in de lucht. Laat dat geen reden zijn om spullen te kopen die je eigenlijk niet nodig hebt. Laat het internet dus maar even voor wat het is. In plaats van je bankrekening leeg te shoppen, is het veel verstandiger om op zoek te gaan naar de gevoelens die schuilgaan achter dat compulsieve gedrag. Zodra je doorhebt waar het vandaan komt, is het helemaal opgelost. En dan mag je gerust eens gewoon shoppen.
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Eigenlijk gaat vandaag alles zijn gangetje. Dit geeft je de ruimte en de tijd om weer eens wat met je hobbys te gaan doen. Haal de spullen die je nodig hebt van zolder, of duik de garage in om te knutselen. Je zit ook barstensvol inspiratie om iets bijzonders te creeren. Doe er meteen iets mee, voordat je vergeet wat je nou ook alweer wilde maken. Verder kun je vandaag een bijzonder telefoontje verwachten. Je wordt er helemaal blij van!

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2020 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Er zijn twee manieren om in het verleden te duiken. De eerste is teruggaan naar die tijd en alles blijven herbeleven zodat je geen afscheid hoeft te nemen. De tweede is om met een reden terug te gaan, namelijk om het nog een keer mee te maken en het dan voor altijd te laten rusten, of het zo nodig weg te gooien. Kies vandaag voor optie twee, en daarbij is het belangrijk dat je gefocust blijft op wat nodig is. Laat sentiment geen roet in het eten gooien.
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Je hebt er momenteel heel wat moeite mee om dingen los te laten. Dat kan bijvoorbeeld een vorige relatie zijn, of een situatie die niet meer relevant is. Het werkt juist eerder averechts om er maar krampachtig aan vast te blijven houden. Richt je blik daarom op de toekomst en kijk eens kritisch naar wat je wilt bereiken. Waar sta jij over een aantal maanden? Dat geeft energie en is vele malen beter dan treuren over het verleden.
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Wanneer je kritisch gaat kijken naar alles wat er in dozen op zolder staat, zul je zien dat je het meeste helemaal niet mist. Dan is het een goed idee om een gedeelte weg te gooien. Iemand vindt het nodig om onverdiend erg vervelend uit de hoek te komen. Doe wat je het beste kunt en zwijg. Negeer het volkomen. Laat gewoon helemaal niets merken, dan zul je zien dat het zich uiteindelijk weer vanzelf rechttrekt.
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Pas op dat je niet bezig bent met een uitputtingsslag. Je hebt het op het moment naar je zin, maar vroeg of laat zal het zijn tol eisen. Je wilt te veel tegelijk. Harmonische uurtjes met zn tweeen, dat is precies wat jij en jouw relatie nodig heeft. Deze uurtjes doen je niet alleen goed, ze zijn herinneringswaardig. Anderen zullen jou erom benijden. Deze dag voelt aan als je verjaardag, ook als je eigenlijk niet jarig bent.
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Wanneer de spanning er vanaf is, begin jij het liefst meteen aan wat anders. Zo loop je natuurlijk nooit binnen. Dus zoek iets waarvan je van tevoren weet dat het jou blijft boeien. Het schept bovendien voldoening om dingen af te maken. Je bent superambitieus en je wilt hoe dan ook indruk maken. Gelukkig barst je van de energie, dus denk groots en niets zal je in de weg staan. Je zult toch een beetje moeten oppassen en niet te hard van stapel moeten lopen.
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Je relatie is toe aan een flinke opknapbeurt. Jullie zijn elkaar de laatste tijd te veel uit het oog verloren. Maak het goed tijdens een romantisch avondje. Ook singles kunnen wat energie in een date stoppen. Je kunt eens lekker de boel de boel laten. Je hebt alles keurig geregeld. Je zelfdiscipline zorgt er vandaag voor dat je bereikt wat je wilt. Financieel gezien ben je goed bezig. Je verspilt geen geld. Je weet precies wat je te besteden hebt. Sociaal gezien kun je best hard en confronterend overkomen.