Bekijk hier het profiel van Life Coach Sofie Deheusch | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 279
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 279

Sofie Deheusch

4,5Ø (2 beoordelingen 81 gesprekken )
Tijdens een consult – of een reading – kan over elk onderwerp gepraat worden. Liefde, werk, persoonlijke groei of je financiële situatie, … Het zijn allemaal dingen waarbij we ons wel eens onzeker voelen. Ook ik! Tijdens een consult wordt dieper ingegaan op wat voor jou op dit moment belangrijk is. Samen met mijn Gidsen kan ik je inzichten geven over je situatie en je de handvaten aanreiken die je nodig hebt om verandering in gang te zetten.

Ik gebruik geen kaarten, pendel of andere hulpmiddelen. Alles wat ik jou mag vertellen komt rechtstreeks van mijn Gidsen, de Engelen en/of jouw overleden dierbaren.

Geen vraag is ons te gek, dus wees niet bang om ze te stellen. Enkel met vragen over gezondheid of zwangerschappen zijn we wat voorzichtiger. Als mijn Gidsen hier spontaan zelf over beginnen zal ik de boodschap uiteraard met veel plezier aan je doorgeven, maar ik zal hen zelden zelf de vraag stellen. Sommige onderwerpen zijn nu eenmaal té delicaat.

Natuurlijk kunnen er "toekomstvoorspellingen" doorgegeven worden, maar wees je er van bewust dat het antwoord op je vraag niet altijd komt zoals je ze wou willen of verwacht had. Je hebt namelijk ook zelf verantwoording over je leven te nemen. En zeg nu zelf; soms is het toch gewoon fijner om je te laten verrassen 😉
Lees verder
Mijn expertises

Helderwetend | Medium | Contact met overledenen | Blokkades |

 
Poppie Oost
5,0

Dank je wel voor je reading, spot on. Laat het maar komen!!!

Annoniem Annoniem
4,0

Ik heb je net gesproken Je wist gelijk te vertellen wat er speelt SUPER!!! Je bent...