Bekijk hier het profiel van Life Coach Gert | Dit is mijn toekomst
Bezet
 
  • Bel 0909-8070 (100ct/pm
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 254
  • Bel 0909-8070 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 254

Gert

(14 beoordelingen)
Ik neem jou samen met mijn gidsen mee op reis door je eigen patronen. Ik laat jou snel bewust worden waarom dingen zo zijn zoals ze zijn en ik geef jouw waardevolle tools om weer te zijn wie jij wilt zijn!Mijn naam is Gert, terugkijkend op mijn levenspad waren de signalen op jonge leeftijd al heel vroeg duidelijk van waar mijn missie in dit leven lag, er te zijn voor anderen. Wat voor mij als kind verschrikkelijk zwaar was door alles te kunnen voelen bij anderen, is nu voor mij een schat van waarde en een prachtige GIFT!!

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in de mens en zijn verhaal. Ik reik mensen graag die helpende hand toe in zowel werk als privé. Door goed naar anderen en mijn gidsen te luisteren, hoor, voel, en zie ik al heel snel het patroon waar ze in vast zitten en door jarenlange ervaring als begeleidend-coach zie en krijg ik snel het antwoord.

Alle levenservaringen op sociaal-, werk - en studiegebied hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en wie ik wil zijn. Het heeft mij gebracht in het HIER en NU! Als spiritueel geluks en motivatie coach en Quantum therapeut help ik mensen terug in hun kracht te zetten. Ik houd hen een spiegel voor en kan hen bewust laten worden van zijn of haar patroon, waarom ze van die nare dingen mee maken, maar vooral hoe mooi en bijzonder zij zijn, zodat het talent wat in hun schuilt weer de aandacht en liefde krijgt zodat diegene weer kan stralen en kan zijn wie ze willen zijn in deze mooie wereld!

Met een heel leerzaam, mooi levenspad vol grote uitdagingen en met vallen en opstaan, het denken omgezet in het voelen en luisteren, heeft mijn levensreis mij gebracht bij mijn ware ik! Hoe zwaar de lessen ook waren, ik ben trots en dankbaar als ik terugkijk en ben heel gemotiveerd, enthousiast en blij als ik in de toekomt kijk. Op deze manier als een echte mensenmens die met beide benen op de grond staat, maak ik met veel liefde en enthousiasme werk van het leven door er te ZIJN!!
Lees verder
 
Anoniem Anoniem

Mooi consult van Gert gehad. Hij haalt naar boven waar je mee zit en geeft kracht om door...

Lucia Linn

Zwaar belast en geen zin om naar mijn werk te gaan belde ik Gert. Een fijn gesprek gehad...

Es .

Dankjewel Gert voor het fijne gesprek net. Ik weet nu wat me te doen staat om weer in...